Fettkg vs. muskelkg!

När jag till viss del landat i allt det här och gått vidare med att försöka tänka på lösningar och hur jag förhindrar muskelminskning i framtiden så tycker jag ändå att sådana här mätningar är bra!
 
Jag rekommenderar verkligen alla att på nåt vis mäta dessa olika delar i kroppen. Gör man sådana här mätningar mer sällan och stannar upp och jämför olika delar i kroppen så är det väldigt nyttigt för en. Och hur man ska ta sig vidare. Att göra sig av med 1kg fett kräver 7000kalorier och 1kg muskler 6-700kalorier.....så det säger sig självt att vikten på vågen kan luras rejält och då har jag inte ens nämnt vätska. Tänk om en person går ner 2kg fett och det andre 2kg muskler o 1kg fett.....man tror att en på 3kg varit duktigare om man bara kikar på vågen men den med mindre kg har kämpat järnet!! Viktigt att ha med sig i bakhuvudet när alla dessa snabba diettips poppar upp nu lagom avstånd till sommaren....
 
Det är detta som gör att jag är SÅ EMOT alla dessa akutlösningar, tro ingenstans att det är ert fett ni blir av med!! Lockas inte och gå på dessa lätta fällor som "de" försöker med! Tro på DIG SJÄLV och gör en bestående förändring! Det är jag mitt uppe i och det är svinjobbigt vissa perioder och lättare andra men STOLT är jag alltid!
 
Jag är nöjd med min träning, det är både styrka och kondition. Vissa säger att jag bör koncentrera mig på styrketräning för att inte tappa mer muskelmassa och jag ska ha i åtanke att ha in det mer i mitt träningsschema men ofta är mina PTpass styrkeövningar och hon MAXAR mig! Sen är jag glad för spinningen och zumban. Min andning och kondition behöver också förbättras, jag vill bättras på båda fronter! Men jag ska absolut ha mig med detta men det jag definitivt kommer förändra och se över, är att få i mig tillräckligt med protein! Om jag inte får i mig tillräckligt med protein för att musklerna ska bibehållas så kvittar det ju nästan vad jag tränar, haha!
 
Nä men mer protein för Marija helt enkelt! Jag anser mig äta nyttig och GOD mat men när det kommer till mellanmålen så kanske det är en frukt eller en morot och hur mkt protein har vi där? Inte så mycket! Därför har jag köpt kvarg, ägg och så för att utöka det något!
 
Här nedan ser ni dagens lunch som var fantastiskt god för att inte tala om den goda röran! Kyckling i ugn utan olja eller något, är den fryst som blir det lite vattnig vilket inte gör det torr så det är ett bra knep om man har tid för det ;) Kokt broccoli, stekt kantarellchampinjoner i ytterst lite olja med salt. Sen familjemixsallad samt solrosskott. I röran har jag haft i turkisk yoghurt, avokado, salt, peppar och pressad vitlök. To dieeee for! <3
 
 
Med än mer kunskap och kämparglöd ska jag vända på detta och fortsätta min resa neråt!!!
 
Ha en fantasisk fin torsdag!